Лабораторен софтуер на IT Academy

Като член на IT Academy, може да имате право на лабораторни лицензи за софтуери на Microsoft за употреба в компютърните лаборатории на вашето учебно заведение. Можете също така да се класирате за абонаменти за DreamSpark и TechNet, които можете да използвате, за да оцените и да се запознаете с продукти и технологии на Microsoft. Разгледайте предимствата на лабораторните софтуери, налични за членове на IT Academy.

Вземете лабораторни лицензи за вашата компютърна лаборатория

Членовете на програмата Microsoft IT Academy могат да заявят лабораторни лицензи за продукти на Microsoft, както следва. Такива продукти са ограничени само до употреба в лаборатория.

Членството в IT Academy включва до 100 лиценза за:

 • Windows 7 Professional
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Academic 2010*

*Лицензионното споразумение за пакета Microsoft Office включва следните Office продукти: Word, Excel, PowerPoint, Access, OneNote, Outlook и Publisher.

Забележка: Учебните заведения, които се абонират за програмата Microsoft IT Academy чрез Споразумение за кампуси или Споразумение за училища на Microsoft получават продуктови лицензи чрез тези споразумения. Продуктите и услугите, лицензирани чрез тези споразумения могат да бъдат използвани в лаборатории.

Вземете софтуер чрез абонамент за DreamSpark

Членовете на програмата Microsoft IT Academy имат право на един абонамент DreamSpark. DreamSpark е най-лесният и най-евтин начин за ученици и преподаватели в сферата на технологията и дизайна да получат най-новия софтуер на Microsoft, който им е необходим. На разположение на всяко акредитирано учебно заведение, DreamSpark предлага годишно членство в цялото учебно заведение, като предоставя инструменти на разработчици и дизайнери, налични в лаборатории и на персонални компютри на ученици.

Забележка: Абонаментът за DreamSpark Premium е наличен само за преподаватели, специализирани в областта на науката, технологията, инженерството, математиката и дизайна (STEM-D).

Изберете от следните опции на DreamSpark с вашето членство в програмата Microsoft IT Academy:

 • DreamSpark
  Предоставя инструменти на професионални разработчици и дизайнери в лаборатории, класни стаи и на персонални компютри на ученици. DreamSpark е годишно членство в цялото учебно заведение, налично за всяко акредитирано учебно заведение.
 • Научете повече за DreamSpark

Забележка: Учебните заведения, които се абонират за програмата Microsoft IT Academy чрез Споразумение за кампуси и Споразумение за училища на Microsoft имат право на едно безплатно членство към DreamSpark.

Разширете своето професионално развитие чрез абонамент за TechNet

Членовете на Microsoft IT Academy получават една версия (не за продажба) на Microsoft TechNet Subscription Professional.1 Абонаментите за TechNet осигуряват богата гама от ресурси за ученици, овладяващи професионални концепции и умения в IT и за преподаватели, търсещи възможности да разширят професионалното си развитие. Актуализации с най-новата авторитетна техническа информация на Microsoft решения, направо от източника, помага да гарантирате, че вашите ученици и преподаватели в IT Academy имат същата информация, която имат и практикуващите IT професионалисти. Поддържайте уменията си актуализирани и в съответствие с индустрията чрез включване на богатата селекция от услуги и ресурси за класната стая, налични при абонамент за TechNet.

Версията (не за продажба) на TechNet Subscription Professional включва следните предимства:

 • Софтуер на Microsoft, лицензиран с цел оценяване. Оценяване на пълната версия на продукти на дребно без ограничения на време и функции, включително операционни системи на Microsoft , сървъри и програми на Microsoft Office. С пълната версия на софтуера, вие можете да вземате информирани решения относно нови технологии и внедряване със свое собствено темпо.
 • Бета софтуер. Получавате предпускови версии на операционни системи на Microsoft, сървъри и бизнес приложения.2
 • Приоритетна поддръжка във форуми на TechNet.  Получавате неограничен достъп до управлявани форуми. Обмен на идеи с други IT професионалисти и получаване на експертни отговори на вашите технически въпроси в рамките на два работни дни.
 • Технически ресурси за продукти на Microsoft. Достъп до библиотеката с техническа информация, която съдържа база знания на Microsoft, актуализации за защита, сервизни пакети, набори с  ресурси, помощни програми, техническо обучение и документи за продукти, за да поддържате системите и IT уменията си актуализирани.
 • Онлайн чат. Онлайн чат с асистент за търсене на Microsoft за помощ при намиране на технически ресурси, които са ви необходими или за съдействие за въпроси, които не са от техническо естество.

1 Версията (не за продажба) на TechNet Subscription Professional не включва обаждания за техническа поддръжка. Тази версия е налична само за първоначалния абонаментен период от 12 месеца и не може да бъде закупена. В края на абонаментния период, вие можете да изберете да закупите един от другите налични абонаменти за TechNet. Ако сте получили вашия абонамент (не за продажба) чрез програма за преподавател, сертифициран от Microsoft (MCT), програма за най-ценен професионалист (MVP) или друга програма, спонсорирана от Microsoft, моля свържете се със спонсора на вашата програма, за да видите дали се класирате за подновяване на абонамент (не за продажба).

2 Софтуерът е лицензиран само за целите на оценяване – не за употреба в производствени среди. Абонаментите за TechNet включват най-новите версии на софтуери на Microsoft. Прегледайте условията на лиценз за софтуер на Microsoft за информация относно вашите права за използване и други компоненти на продукта TechNet Subscription.

Прочетете лицензионните условия

Забележка: Учебните заведения, които се абонират за програмата Microsoft IT Academy чрез Споразумение за кампуси или Споразумение за училища на Microsoft получават TechNet Subscription Professional като софтуерна осигуровка чрез тези споразумения.

Информация за програмата